Onze Technische Dienst werd ondergedompeld in de dienstverlening
Facebook Twitter LinkedIn

Ons fantastisch team van de Technische Dienst is er niet alleen om alles technisch gezien in goede banen te leiden, ze spelen namelijk ook een rol in de begeleiding die wij voor de cliënten voorzien. Om hen helemaal onder te dompelen in die begeleiding, organiseerden we voor de technische dienst een leerrijke namiddag over Nieuwe Autoriteit. Bij Nieuwe Autoriteit wordt opvoeding eerder gezien als een samenwerking, in plaats van een ongelijkwaardige gezagsrelatie. Opvoeder en kind staan open voor evenwichtige interactie en dialoog. We maakten de vertaalslag tussen de meer technische functie van de dienst, en hoe ze die Nieuwe Autoriteit ook daarin kunnen toepassen. Het team leerde de basishoudingen van Nieuwe Autoriteit kennen op een fijne manier door oefeningen, gesprekken en stellingen.