Ik zoek hulp. Ik wil helpen!
Berkelhoeve
Berkelhoeve

De Berkelhoeve: het ideale verblijf voor grote en kleine groepen!

Jeugdverblijf

Sinds 2010 is de Berkelhoeve een rolstoeltoegankelijk jeugdverblijfcentrum in Vorselaar gelegen te midden van een uniek, volledig omheind 18 hectare groot natuurpark. We zijn erkend als een type C-centrum waar je zelf kan koken tijdens je verblijf. Afhankelijk van de grootte van de groep kies je voor 30 bedden (De Wizzeweus) of 35 bedden (De Rekketek). Het volledige gebouw telt 65 bedden en in de zomer kan het aangevuld worden met tenten tot 100 personen. Op aanvraag werken we samen met jou de activiteiten van je verblijf uit. Met onze uitgewerkte teambuildings, sportactiviteiten (Kempenskills) en educatieve programma’s (Bosboost) zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Dagbezoeken en/of vormingscentrum

Naast het jeugdverblijfcentrum staat de Berkelhoeve ook voor een dag voor je klaar. Wil je een vormingsdag (of meerdere) organiseren in de natuur en de rust? Of zoek je een educatieve of sportuitstap voor je groep? We stellen graag met jou je programma samen met het materiaal dat voor jullie beschikbaar staat. Onze Bosboost zorgt voor educatie (gelinkt aan de eindtermen binnen Onderwijs Vlaanderen). De Kempenskills is een uitgebreid meerdaags pakket met sport- en teambuildingsactiviteiten.

De Berkelhut

Te midden van de natuur en de dieren, achteraan het domein van de Berkelhoeve kan je op een heel erg rustige en idyllische plek in de Berkelhut verblijven en/of overnachten. De Berkelhut is een gezellige en goed geïsoleerde trekkershut met 2 slaapruimtes, een keukentje, verwarming en sanitaire voorzieningen.

Stage en tewerkstelling

We bieden onze plek graag aan aan organisaties en mensen die vrijwillig een handje willen komen toesteken. Ook als stageplaats voor tuinbouw en dierenzorg kan je bij ons terecht. We ontvangen tevens ook regelmatig mensen individueel of in groep die tewerk worden gesteld binnen een hulpverleningstraject.

Jeugdverblijfcentrum

Tentenkampen

Dagbezoeken

De Berkelhut

Elegast Berkelhoeve

Berkelheide 9-11
2290 Vorselaar

 Menno Fransen
014 51 40 27
berkelhoeve@elegast.be

Bereikbaarheid:

Trein: station Herentals

Openbaar vervoer: bus tot in Poederlee, Vorselaar, Lille

GPS-coördinaten:
51°13’30.0″N 4°47’39.8″E
51.225004, 4.794400