Ik zoek hulp. Ik wil helpen!
Organisatie
Organisatie

Wat is onze missie? Hoe ziet onze organisatie er uit?

Missie en visie

De cliënt staat bij Elegast centraal. Inspelend op nieuwe tendensen binnen de samenleving of nieuwe noden van onze doelgroep, denken we out of the box en zoeken we voortdurend naar vernieuwende oplossingen op maat. Innoverend denken typeert Elegast.

Organogram

Elegast biedt haar cliënten meer dan 25 hulpverleningsvormen aan vanuit 15 afdelingen op 10 locaties. In het organogram lijsten we ze even op: per locatie, en per dienst.

Werken bij Elegast

Werken bij Elegast betekent samen het verschil maken, in een klimaat van betrokkenheid en respect. Ons uitgebreid hulpaanbod vertaalt zich voor jou naar een interessante job waar je alle kanten mee op kan.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Elegast of een van haar werkingen? Dan kan je hier terecht.

Ondersteunende diensten

Achter onze hulpverleners staat een hele batterij aan ondersteunende medewerkers.

Vrijwilligers

Mensen de kans geven om zichzelf te ontplooien en te werken aan hun zelfbeeld is één van de kernwaarden van Elegast. Dat is niet minder het geval voor onze vrijwilligers.

Samenwerkingen

Elegast gaat duurzame samenwerkingsrelaties aan die bouwen op wederzijds vertrouwen en engagement. We bouwen bruggen over de grenzen van sectoren heen en spelen een voortrekkersrol door toekomstgericht te werken en vooruit te denken.

Stagiairs

De vele verschillende werkingen van Elegast vertalen zich elk jaar naar een veelzijdige en interessante stageplek voor heel wat studenten.