Zeemeerzwemmen
Facebook Twitter LinkedIn

Onlangs gingen we met een hele bende leren zeemeerzwemmen in het zwembad in de Veldstraat in Antwerpen Noord. Wat een leuke workshop!

Met dit verslag van één van onze jongeren (13 jaar) is het alsof je er zelf bij was.

Woensdag gingen we zwemmen als een zeemeermin. Ik leerde de zeemeermin en de andere kinderen kennen. Eerst moesten we leren zwemmen met een staart, dan gingen we onze staart aandoen en ik vond het echt gemakkelijk om de staart aan te krijgen. 

Maar dan moesten we zwemmen en mijn staart zakte heel de tijd af dus moest ik een andere aandoen, die paste wel. 

Nadien gingen we twee keer heen en weer zwemmen, dat was een beetje moeilijk maar moeilijk kan ook. 

Toen we klaar waren met zwemmen gingen we tikkertje spelen en dat was wel vermoeiend. Daarna maakten we een filmpje onder water, en ook foto’s met de zeemeermin. Dan gingen we de staarten uitdoen. Die waren erg plakkerig door het water. Na het omkleden kregen we nog leuke tekeningen van de zeemeermin. Dan gingen we naar huis.