BZWho let the dogs out?
Facebook Twitter LinkedIn

Al bijna twee jaar weegt het virus zwaar door op ons allen. Voor de jongeren die we begeleiden in zelfstandig wonen is het ook al een moeilijke periode geweest. Hun structuur, dagelijkse contacten, school, werk, vrije tijd… alles werd beperkt of viel zelfs helemaal weg.

“Dat kunnen we niet zomaar laten gebeuren,” dachten BZW-begeleiders Karin en Charlotte, beiden natuur- en hondenliefhebbers. Ze dachten na over een manier waarop ze een extraatje konden bieden aan onze jongeren. Vanuit het idee hen terug in verbinding te brengen met elkaar, met de natuur en met dieren, begonnen ze hondenwandelingen te organiseren.

Een geweldige activiteit om de jongeren terug uit hun kot te lokken en hun uit hun isolement te halen. De eenzaamheid tegengaan terwijl je een frisse neus haalt in de natuur.

ChaKa, daar gingen ze dan!