Eén, twee, drie: Piano!
Facebook Twitter LinkedIn

Leve de muziek! Dankzij een samenwerking met De Muziekbank kreeg Elegast een mooie buffetpiano geschonken.  

De Muziekbank is een initiatief van het Streekfonds West-Vlaanderen ter ondersteuning van projecten van organisaties of verenigingen die muziek (maar ook andere vormen van cultuur) gebruiken om kwetsbare kinderen en jongeren te helpen. Neem zeker eens een kijkje naar hun prachtige initiatieven op hun Facebookpagina.

De piano (die de naam “Georgette” meekreeg) krijgt een prominente plaats op Den Dam. Jongeren krijgen op deze manier vlot de kans op een eerste muzikale kennismaking. De piano wordt in de toekomst tevens ingezet binnen ons muziekproject De Ruimte. Collega’s zijn uiteraard welkom om tijdens een pauze even te komen tokkelen!