Nieuwe folders in de maak
Facebook Twitter LinkedIn

Al lang vormen onze verschillende folders een belangrijk onderdeel van de dagdagelijkse werking van onze afdelingen. We gebruiken ze om visueel duidelijk te maken aan cliënten wat hun traject allemaal zal inhouden. Tijdens de begeleiding is het voor hen ook steeds een handige bron van informatie om naar terug te grijpen.

De folders worden nu in een nieuw jasje gestoken. We hebben dan wel een uniforme huisstijl, maar elke dienst krijgt de mogelijkheid om haar folders te personaliseren.

Jeugdig talent

De BZW-dienst sloeg hiervoor de handen in elkaar met Britta, een jongere binnen hun begeleiding. Britta creëerde een prachtige symbolische tekening. Het mooie ontwerp zal binnenkort op de nieuwe folders te bewonderen zijn!

Heb je zelf interesse in een ontwerp van Britta? Neem gerust contact op via britxh@hotmail.com. Of neem eens een kijkje op haar website: