Elegast, pakketjesbezorger.
Facebook Twitter LinkedIn

Home delivery!

We bezorgden in de afgelopen weken knutsel- en spelpakketten aan meer dan 50 gezinnen. Het materiaal werd zorgvuldig samengesteld in ons tijdelijk ‘magazijn’. De speeltjes en het knutselgerief kwamen van schenkers, van een bevriende organisatie en uit onze eigen voorraad.


Waar de nood het hoogst was verdeelden we ook heel wat laptops (geschonken door sympathisanten of via de Stad Antwerpen) en een aantal smartphones. Die apparaten zorgen er niet alleen voor dat jongeren hun lessen kunnen blijven volgen: met een laptop of smartphone blijft het gezin in contact met de rest van de familie én zijn ze gemakkelijker bereikbaar voor ondersteuning vanop afstand. Als het gezin bovendien geen internet had regelden we dat, met dank aan Telenet, ook voor hen.

Daar bleef het niet bij. Tot op de dag van vandaag bezorgen we, met dank aan de Stad Antwerpen, voedingsbonnen aan de gezinnen die het meest getroffen zijn door de crisis. In sommige gevallen zijn het zelfs geen bonnen maar heuse maaltijden of flinke porties soep.