What doesn’t challenge you won’t change you
Facebook Twitter LinkedIn

Op 11 mei 2022 organiseerden de medewerkers van de HCA-dienst een OOTB-activiteit voor een aantal jongeren. Het werd een uitstap die bij iedere jongere in de smaak zou vallen: met z’n allen naar de Kickboxingclub!

Bij de Muay Thai- en Kickboxingclub van Team Challouki werden onze jongeren mee op sleeptouw genomen om dichter bij zichzelf te komen. Ze werkten er in een intensieve (maar zeer leerrijke) training rond thema’s als grenzen en weerbaarheid.

De activiteit werd afgesloten met een dialoog, waarin iedereen zijn of haar bevindingen kon delen. Het verdict was unaniem positief! Geïnteresseerden konden zich na afloop aansluiten bij de club met een mooie korting, wat enthousiast onthaald werd.

Als HCA-dienst nemen we alvast mee dat dit soort activiteit de drempel verlaagt voor onze jongeren en dat wij meer in hun eigen leefwereld kunnen treden.