Elegast heeft vrijwilligers te gast (en krijgt kookboek)
Facebook Twitter LinkedIn

In de Berkelhoeve mochten we deze lente 20 vrijwilligers van over heel Europa verwelkomen! Samen met CEV (Centrum voor Europees Vrijwilligerswerk) werkten deze jongeren er twee weken lang rond ‘Community Urban Farming Lifestyles‘ en ‘Combating Loneliness and Isolation with Volunteers in Europe‘.

We ondersteunden hen vanuit Elegast bij een aantal activiteiten in het Antwerpse. Zo werkten ze aan de samentuin De Veldstraat in Zoersel en hielpen ze lokale organisaties in Vorselaar. Vorige week konden wij dan weer rekenen op hun hulp bij het buurtfeest van Den Dam.

De vrijwilligers maakten tijdens deze twee weken een kookboek met gerechten van hun verschillende thuislanden. We delen dit natuurlijk graag met jullie!