Afdelingen over telewerk
Facebook Twitter LinkedIn
Afdelingen over telewerk
Er wordt stevig gezoomd bij Elegast.

HCA

“Het was fijn dat de aanpassingen op zulke korte tijd gebeurden. VPN-codes werden bezorgd, waardoor iedereen vanuit zijn vertrouwde thuissituatie kon werken. Ondertussen zijn we allemaal bekend met ons nieuw digitaal platform en zijn videochats de normaalste zaak ter wereld – zowel met collega’s als met cliënten. Die digitale gesprekken nemen we mee naar de toekomst. Niet omdat we moeten, maar omdat wij en de cliënten dat willen.”

BZW

“Corona, quarantaine, social distancing … Het hield ons niet tegen om in contact te blijven met onze jongeren! Dankzij vele uren (video-)bellen bleven we vlot in verbinding. Sinds midden mei bouwen we de face-to-face contacten stapsgewijs terug op met wandelgesprekken.”

Den Dam

“Wij hebben van de gelegenheid (of, beter gezegd, de tools) gebruik gemaakt om een dagelijks team-momentje in te lassen. Elke voormiddag komen we op Zoom samen voor een informele meeting.”