Alle informatie en bijlagen in deze e-mail zijn vertrouwelijk en uitsluitend bedoeld voor de oorspronkelijke ontvanger. Gelieve de inhoud van deze e-mail niet te delen met een derde partij.

Hebt u dit bericht verkeerdelijk ontvangen? Verwijder het dan van uw systeem en breng ons onmiddellijk op de hoogte zodat wij de gepaste maatregelen kunnen treffen en zodat een dergelijke fout niet opnieuw optreedt.

Elegast vzw draagt de beveiliging en privacy van haar klanten hoog in het vaandel. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat dit bericht vrij is van fouten en virussen. Ondanks onze inspanningen dient u steeds alle e-mails te scannen op mogelijke bedreigingen met daartoe uitgeruste software. De afzender aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die is toegebracht door het bekijken van de inhoud van deze e-mail.

Elegast vzw spant zich in om uw gegevens altijd veilig en up-to-date te houden. U kan ons steeds contacteren wanneer u uw persoonlijke gegevens in onze databank wilt raadplegen, wijzigen of verwijderen (voor zover de wet dit toelaat).

Hebt u vragen over GDPR-compliance of gegevensbescherming? Contacteer onze functionaris voor gegevensbescherming via veiligheidsconsulent@elegast.be.